Ruimtelijk advies

Reland Adviseurs

Advies en begeleiding bij (her)ontwikkeling van uw locatie

Er zijn legio gemeentelijke en provinciale regelingen die (her)ontwikkeling van locaties mogelijk maken. Wilt u een (MKB) bedrijf, recreatieterrein of een nieuwe woning in het buitengebied realiseren? Of wilt u een zorgboerderij starten? De adviseurs van Reland begeleiden u bij dit traject.

Adviesbureau voor ruimtelijke ordening
De adviseurs van Reland bekijken welke regelingen voor u interessant zijn en weten hierin slimme combinaties te maken. Zij bespreken graag samen met u welke mogelijkheden er zijn om uw locatie te (her)ontwikkelen voor: 
 


Begeleiding van het traject
Naast het advieswerk begeleiden zij ook het gehele traject van (her)ontwikkeling. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u in een vroeg stadium op de hoogte bent van de voorwaarden en het te doorlopen traject. Zo begeleiden zij u bij het uitwerken van bedrijfsplannen, het aanvragen de omgevingsvergunning en het opstellen van een bestemmingsplan. Ook ondersteunen zij u tijdens overleggen met gemeente, provincie en omgeving. Reland zorgt ervoor dat trajecten zo snel en soepel mogelijk worden doorlopen en ontziet u daarbij van alle zorgen. 

Sloopregelingen
De adviseurs van Reland zijn naast de ruimtelijke procedures tevens op de hoogte van verschillende sloop- / bouwregelingen voor het realiseren van een landelijke woning of uitbreiding van een agrarisch bedrijf. Kijk hier voor meer informatie over sloop- en bouwregelingen. 

Heeft u nog vragen over Reland of onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Kunnen wij u helpen? Wij nemen graag contact met u op!
Bel mij terug!