Overheden en gemeenten

Nieuwe regeling opzetten / uitbreiden?

Reland adviseert op het gebied van sloopregelingen en ontwikkelingen in het buitengebied

Steeds meer gemeenten maken gebruik van regelingen om bijvoorbeeld de sloop van oude bebouwing te stimuleren. In ruil voor een bepaalde ontwikkeling zoals woninguitbreiding, nieuwbouw van een woning of bedrijfsontwikkelingen dient er een bepaalde kwaliteitsverbetering plaats te vinden. Dit kan onder andere plaatsvinden door sloop van bebouwing.


Advies in sloopregelingen

De adviseurs van Reland hebben dagelijks te maken met de verschillende regelingen. Voor veel stoppende veehouders, maar ook particulieren die hun woning willen uitbreiden, hebben wij het traject al begeleidt. Reland is op de hoogte van deze verschillende regelingen. Door de opgedane ervaring weten onze adviseurs welke regelingen wel en welke juist niet werken in de praktijk.

Reland kan u als overheid adviseren bij het opstellen of aanpassen van een (nieuwe) regeling. Doordat onze adviseurs dagelijks met deze regelingen werken, kunnen wij een passend en werkbaar advies geven. Daarnaast geven wij regelmatig voorlichtingen en presentaties om informatie te verstrekken over de verschillende ontwikkelingen.

Benieuwd wat Reland voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Uw persoonlijke adviseur

Giel Peters

Eigenaar / Senior adviseur

Kunnen wij u helpen? Wij nemen graag contact met u op!
Bel mij terug