Over Reland

Ruimtelijk advies en bemiddeling

Maak kennis met Reland

Reland is een jong, maar ervaren adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Als bedrijf zijn we actief in twee takken van sport, namelijk ruimtelijk advies en bemiddeling in sloopmeters en bouwrechten. Reland ontzorgt ondernemers en particulieren op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en sloopregelingen.

“Voortgekomen uit de agrarische sector, wordt elke ontwikkeling met een gezond stukje boerenverstand bekeken.”


Ruimtelijk advies

De adviseurs van Reland helpen u bij de herbestemming van uw (voormalige) bedrijfslocatie of bij het ontwikkelen van uw nieuwe woning in het buitengebied. Reland is dé professional die u adviseert met een op maat gemaakt advies. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en begeleiden / regisseren het complete vergunningstraject.

Reland maakt het mogelijk om betaalbaar, en zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar, uw (landelijke) woning te realiseren, uw bedrijf uit te breiden of het bestemmingsplan van uw (bedrijfs)locatie te wijzigen. Bent u voornemens een andere ontwikkeling te realiseren? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden! 


Bemiddeling

Reland biedt hét online platform waar vraag en aanbod van sloopmeters en bouwrechten bij elkaar komen. Aanbieders met te slopen bedrijfsruimte kunnen hier kosteloos de vrijgekomen sloopmeters aanbieden.

Aan de andere kant kunnen ondernemers die hun bedrijf wensen uit te breiden of particulieren die een woning in het buitengebied willen realiseren de benodigde sloopmeters of bouwrechten aankopen. Middels dit platform bieden wij een compleet overzicht van hetgeen wat te koop staat. Reland treedt hierbij op als bemiddelingspartner en is op de hoogte van alle regelingen.

Heeft u nog vragen over Reland of onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Nieuwsbrief